Ik bied skireizen aan voor beginners en gevorderden en voor freeriders en toerskiërs naar de meest uiteenlopende bestemmingen zoals bijvoorbeeld Noorwegen, IJsland of zelfs Japan.

Mijn reizen zijn onderverdeeld in freeriden en toerskiën. Freeriden is het off-piste skiën in de buurt van een skigebied. Met een kleine hike vanuit de lift bereik je de mooiste ongerepte poederhellingen. Met toerskiën loop je op eigen kracht omhoog en geniet je in alle rust van de ongerepte natuur met als toetje een prachtige afdaling.

Toerskiën

Doe je niets liever dan de bergen intrekken, de rust zoeken of genieten van het berglandschap? Zie jij het wel zitten om een week lang van hut naar hut te skiën? Kan je daarnaast ook nog goed off-piste skiën of heb je de ambitie om beter te worden, dan is toerskiën echt iets voor jou!

Los van de prachtige winterse landschappen ga je natuurlijk ook een hoop leren. Leer of verbeter je spitzekehrtechniek, oefen met lawinepieper zoeken en leer de verschillende sneeuwsoorten herkennen. Nadat je vanaf de bergtop van de intense stilte hebt genoten en daarna een prachtige afdaling gemaakt hebt kun je op het terras van de berghut nagenieten met een drankje. Hiermee is jouw toerskidag volmaakt!

Meer informatie over toerskiën? Klik dan hier.

Doordat ik alle programma's persoonlijk gids en mijn dagen die ik per jaar kan gidsen beperkt zijn is het aanbod soms beperkt. Alle programma's waar een datum in de agenda staat gids ik per definitie zelf!

Bekijk toerskireizen:

Freeriden

Ben je minder van het omhooglopen en gaat het jou om de afdaling en de poeder? Kies dan voor freeriden. Ik organiseer freeride programma's voor alle niveau's. Ski je goed op de piste maar vind je off-piste nog moeilijk en spannend? Verbeter dan je off-piste skitechniek op de Stubaier Gletsjer. Heb je al heel wat off-piste meters in de benen zitten en ben je toe aan meer? Kies dan voor de exotische freeride roadtrip in Japan!

Meer informatie over freeriden? Klik dan hier.

Doordat ik alle programma's persoonlijk gids en mijn dagen die ik per jaar kan gidsen beperkt zijn is het aanbod soms beperkt. Alle programma's waar een datum in de agenda staat gids ik per definitie zelf!

Bekijk freeridereizen:

Freeriden of toerskiën?

Wat is nou precies het verschil tussen toerskiën en freeriden? En wat past er bij jou? Bekijk de video om daar achter te komen!

Vragen of meer weten? Neem contact op voor meer informatie.

Bel: ​+31 (0)6-48265628 of mail: info@jellestaleman.nl