Een geslaagde expeditie naar de verste hoeken van de aardbol zorgt voor een ultieme bekroning van jouw alpiene carrière. Vóórdat je op expeditie kunt zul je natuurlijk eerst wat ervaring op moeten doen. Afhankelijk van de expeditie die je op het oog hebt zal dat jarenlange ervaring moeten zijn maar als je bijvoorbeeld 'alleen' de 5642 m hoge Elbrus als doel hebt volstaat misschien alleen de beklimming van de Mont Blanc al.

Als je ervoor kiest om met mij op expeditie te gaan dan zorg ik ervoor dat je mij en de andere teamgenoten vooraf ontmoet en zorg ik middels een presentatie en een voorbereidingsdag voor de perfecte voorbereiding. Daarmee worden je topkansen vergroot en kan ik de grootst mogelijke veiligheid bieden! Ik soms ook voor mijzelf op expeditie. Check dit blog voor mijn expeditie naar Mount Huntington in Alaska!

Expedities die in de planning staan:

Doordat ik alle programma's persoonlijk gids en mijn dagen die ik per jaar kan gidsen beperkt zijn is het aanbod soms beperkt. Alle programma's waar een datum in de agenda staat gids ik per definitie zelf!