Graag stel ik mijn samenwerkingspartners en sponsoren aan je voor:


RAB EQUIPMENT

De beste uitrusting op de koudste, hoogste en moeilijkste bergen!
Ik word al jaren met veel plezier en comfort gesponsord door Rab. Rab voorziet mij in kleding, slaapzakken, rugzakken en tenten. Rab doet bij de ontwikkeling van nieuwe producten bij de athleten en berggidsen die zij sponsoren navraag. Dat zorgt ervoor dat de producten steeds beter worden en altijd voldoen aan de laatste en hoogste standaard en dat merk ik als gids iedere dag!

LOWE ALPINE

Rugzakken voor alle mogelijk activiteiten in de bergen!
Of ik nu ga toerskiën, bergbeklimmen of op expeditie ga, Lowe Alpine heeft voor mij altijd de juiste rugzak beschikbaar. Door de verschillende maten en systemen kun je iedere rugzak precies afstellen zodat deze altijd comfortabel zit.

Toer- en freeride ski's die niets te wensen overlaten.
De Blizzard Zero G is wat mij betreft een van de weinige ski's die extreem licht is maar die onder alle omstandigheden toch nog fantastisch skiet. De perfecte combinatie tussen makkelijk en licht omhooglopen en heerlijk genieten van de poeder. Voor de grote freeride afdalingen waar gewicht geen rol speelt kies ik voor de Blizzard Cochise. Met die laatste deed ik ook mee aan het NK freeride dus dat zegt wat!

TECNICA

Comfortabele skischoenen professionals en 'de gewone man'
Voor het toerskiën kies ik voor de Tecnica Zero G. Die schoen behoort tot de lichtste toerskischoenen op de markt die niet in het wedstrijdsegment vallen zonder dat het comfort daarbij in het geding komt. Bij het normale freeriden maar ook bij het NK freeride kies ik voor de Tecnica Cochise skischoen.

KLIMWINKEL

Alles wat een klimmer nodig heeft!
Voor alle uitrusting anders dan kleding en ski's klop ik bij Klimwinkel aan. Naast het grote assortiment kunnen zij je ook van een goed advies voorzien. Klimwinkel is dé winkel voor sportklimmers, alpinisten en boulderaars!

MK SKISERVICE

Dé winkel voor skiërs en freeriders
Ben je op zoek naar de perfect zittende toer- of freerideschoen? Dan ben je bij Menno Koelewijn aan het juiste adres. De bootfitters van MK zorgen ervoor dat jouw skischoenen perfect zitten. Heb je bij het freeriden een 'shark' gepakt dan zorgt MK ervoor dat je ski's weer als nieuw gerepareerd worden.

ALPIENETRAINING.NL

Sterk de bergen in
AlpieneTraining.nl is dé site voor de Nederlandse bergavonturier die zijn training serieus wil aanpakken. Alpinisten, bergwandelaars, tourskiërs en andere bergfanaten leren hier hoe ze hun training in kunnen richten. Ook worden regelmatig interessante artikelen gepubliceerd die de link tussen het menselijk lichaam en de bergsport leggen. Verken de website, verrijk jezelf met de aangeboden kennis en plan je training om zo fit mogelijk bij je volgende alpiene doel aan te komen.