Droom jij van de bergen en ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding? Alle bergsportreizen die je op mijn website vindt en waar data in de agenda staan gids ik persoonlijk! Wil je jouw eerste 4000er beklimmen of ben je op zoek naar een cursus waar je leert om deze zelfstandig te beklimmen? Of heb je al meer ervaring en ben je toe aan de grote expedities? Maak je dromen werkelijkheid en ga met mij op bergsportavontuur!

Bergsportreizen met Jelle Staleman
Bergsportreizen - Mont Blanc beklimmen met goede voorbereiding2

Wil je meer weten over een bepaalde bergsportreis of heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via info@jellestaleman.nl. Omdat ik regelmatig in de bergen op pad ben kan het even duren voordat je antwoord krijgt.

Alpinisme

Alpinisme is het beklimmen van bergen als sport en kan zowel rotsklimmen als ijsklimmmen omvatten. De beklimming van de Mont Aiguille in juni 1492, door de Franse kapitein Antoine de Ville, is de eerste gedocumenteerde beklimming van een berg, met als enige doel om de top te bereiken. Deze berg wordt daarom gezien als de geboorte van de eerste bergsportreis met plezier als doel. Wil jij samen met mij Antoine achterna of wil je een cursus doen om het zelf te leren? Kijk dan hieronder naar de mogelijkheden.

ALPINISME
Beklim de hoogste en mooiste toppen van de Alpen

Doordat ik alle programma's persoonlijk gids en mijn dagen die ik per jaar kan gidsen beperkt zijn is het aanbod soms beperkt. Alle programma's waar een datum in de agenda staat gids ik per definitie zelf!

Expedities

Doordat ik al mijn reizen persoonlijk gids en ik maar een beperkt aantal dagen per jaar kan gidsen kan ik helaas niet te veel expedities aanbieden. Als je besluit met mij op expeditie te gaan dan zorg ik er altijd voor dat je mij en je andere expeditiegenoten vooraf in Nederland leert kennen. Ik geef een uitgebreide uitleg over je uitrusting en neem uitgebreid de tijd om vragen te beantwoorden. Hierdoor gaan we samen perfect voorbereid op pad!

Heb je zelf een expeditie in gedachte die je niet op mijn website vindt? Neem dan contact met mij op om te kijken of we die dan misschien gezamenlijk kunnen organiseren?

EXPEDITIES

Beklimmingen van de hoogste toppen en mooiste bergen van de wereld

Doordat ik alle programma's persoonlijk gids en mijn dagen die ik per jaar kan gidsen beperkt zijn is het aanbod soms beperkt. Alle programma's waar een datum in de agenda staat gids ik per definitie zelf!