Bij freeriden draait het allemaal om het vinden van de onverspoorde poeder. Zoveel mogelijk meters met de lift omhoog, misschien nog een korte hike en dan gaat het los! Ik ken de uithoeken en de onbekende pareltjes van de Alpen en daarmee kan ik de poeder bijna garanderen!

Ik bied freeridereizen aan voor alle niveau's verspreid over de hele wereld. Wil je bijvoorbeeld off-piste leren skiën, maar is je techniek daar nog niet goed genoeg voor? Ga dan met mij mee naar de Stubaier Gletsjer in Oostenrijk voor een beginnerscursus waarbij de focus ligt op het verbeteren van je off-piste techniek. Heb je al ruime ervaring dan ligt de wereld voor je open en kun je misschien mee naar de freeride roadtrip in Japan. Staat de freeridetrip die jij op het oog hebt er niet tussen? Geen probleem want ik organiseer ook maatwerk- of privéreizen.

Bekijk mijn freeride reizen:

Doordat ik alle programma's persoonlijk gids en mijn dagen die ik per jaar kan gidsen beperkt zijn is het aanbod soms beperkt. Alle programma's waar een datum in de agenda staat gids ik per definitie zelf!

Freeriden of toerskiën?

Ik ben als skigids al over de hele wereld op pad geweest. Canada, Japan, IJsland, Noorwegen, Alaska en natuurlijk de gehele Alpen zijn gebieden waar ik al veel geweest ben. Ik ben er altijd voor in om een nieuw avontuur aan te gaan en zoek graag de mogelijkheden van een exotische bestemming uit. Wist je dat je ook kunt freeriden in landen als Kazachstan en Libanon? Heb jij een bestemming in je gedachte die niet zo voor de hand ligt neem dan contact met mij op en misschien dat we samen kunnen gaan?

Mijn skireizen zijn onderverdeeld in freeriden en toerskiën. Freeriden is het off-piste skiën in de buurt van een skigebied, zodat je vooral met liften omhoog kunt en veel kunt skiën. Met toerskiën loop je op eigen kracht omhoog en kan je de ongerepte natuur in. Weg van de drukte.

Wat is nou precies het verschil tussen toerskiën en freeriden? En wat past er bij jou? Bekijk de video om daar achter te komen!